Divine Home Responsive Emlak Scripti [PHP]

 Emlak scripti arayanlar için çok dil desteği ve php alt yapısı ile divine home emlak scripti sizler için biçilmiş kaftan. Güçlü admin paneli ile scriptin yönetimini kolayca yapabilirsiniz. Scriptiniz responsive mobil uyumlu olduğundan her cihazda sorunsuz bir şekilde çalışır. Seo desteği ile üst sıralara çıkmanızı sağlayacak olan bu scriptin demosunu ve indirme adresini sizin için aşağıda paylaştık.

Scriptin Demosu



<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->


JobClass Responsive İş İlan Scripti


İş ilanı veya iş bulma scripti ile bir site kurmak isteyenler için hem responsive yani mubil uyumlu hemde Türkçe dahil her dilde hizmet veren bir script ile karşınızdayız. Scriptimizin admin paneli oldukça kolay kullanılıyor. Lokasyon bazlı ilanlar vererek ziyaretçilerinizi çekebilir ve diğer kullanıcıların iş ilanı vermesine olanak sağlayabilirsiniz.

Script Demosu


<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->>


PHP Etkinlik Paylaşım Scripti EVENTS


 Etkinlik ve organizasyon işleri yapanlar için responsive yani mobil uyumlu bir php script ile karşınızdayız. Scriptte etkinlikleri oluşturup paylaşabilir etkinliklerin detaylarını düzenleyip hem bir websitesi hemde portföy oluşturabilirsiniz.

Scriptin Demosu


<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->


Gameport Oyun Satış Scripti

 Oyun satışı yapmak ve kullanıcılar arasında oyun satışı yapılacak bir sosyal satış platformu kurmak isteyenler için responsive tasarımı ile mükemmel bir script ile sizlerleyiz. İsterseniz bu scriptin özelliklerini sayalım ve demo'sunu paylaşalım..

Scriptin Özellikleri
  1. Oyun takas imkanı
  2. Responsive mobil uyumlu tasarım
  3. Sosyal hesaplar ile giriş
  4. Kullanıcıların profillerinde konumlarını görme
  5. Sağlam ödeme sistemlerini kurma
  6. Canlı Arama
  7. Kolay admin paneli
  8. Türkçe dahil tüm dillerde dil desteği

Scriptin Demosu Tıkla


<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->

Facebook Otomatik Paylaşım Scripti


 Facebook sayfa ve grup yöneticisi iseniz bu script tam sizlik. Scriptimiz sayesinde facebook grup veya sayfalarınızda programladığınız paylaşımları istediğiniz tarihe ayarlayıp paylaşımını sağlayabilirsiniz.

Scriptin Özellikleri;
  1. Birden fazla facebook hesabı ekleyebilirsiniz.
  2. Kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır.
  3. Spintax'ı destekler.
  4. Türkçe dahil her dili destekler.
  5. Facebookda video paylaşımını destekler
  6. Paylaşımın önizlemesini yapabilirsiniz.
  7. Birden fazla kullanıcıyı destekler
  8. Paylaşımı tarihe göre programlayabilirsiniz
  9. Grupları bir kategoriye dahil edebilirsiniz.
  10. Paylaşımları tekrar ettirebilirsiniz.

Scriptin Demosu TIKLA


<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->

<--ALTERNATİF 2 İNDİR-->




Metachords Responsive Akor Paylaşım Scripti


Şarkıların gitar akorlarını paylaşmak ve diğer sanatçılara yardımcı olmak için bir site yapmak isteyenler için bulunmaz bir script ile sizlerleyiz. Scriptimiz'in yönetim paneli sayesinde seçtiğimiz 2 temadan birini kullanarak sanatçı filtreleme ile istediğimiz şarkının akorlarını ekliyoruz. Seo dostu ve reponsive yani mobil uyumlu bir script olduğu için akor siteleri arasında yükselmeniz oldukça kolay olacak.

SCRİPT DEMOSU


<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->


Ticket Plus Responsive Ticket Scripti indir


 Müşterilerinizin sorunları veya sitenize gelen şikayetler ile ilgilenmek istiyorsanız mükemmel bir ticket scripti ile karşınızdayız. Script responsive yani mobil uyumludur. Admin paneli kolay yönetilebilmekle beraber dilerseniz görevliler ekleyip sorunları görevlilerin çözmesini görevlilere ait bir panel ile sağlayabilirsiniz.


Kullanıcı adı: Admin
Şifre:12345

<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->

<--ALTERNATİF 2 İNDİR-->



Ekattor Responsive Okul Sitesi Scripti


 Özellikle özel okullar tarafından tercih edilen ve 2 bini aşkın okul tarafından kullanılan ekattor okul yönetim scripti ile onlarca tema arasından birini seçip okulunuza uyarlayabilirsiniz. Sadece görsellik dışında da çok fazla şey sunan ekattor'un özellikleri;

  1. Admin,öğretmen,öğrenci ve veli girişi
  2. Okulun istatistiklerini gösteren admin paneli
  3. Öğrencileri ve öğretmenleri detaylı olarak ekleyebilme
  4. Öğrenciler hakkında not düşebilme
  5. Velilerin öğrencilerinin durumuna bakabilmesi
  6. Velilerin online ödeme yapabilmesi
  7. Ders programı ayarları
  8. Responsive mobil tasarım
  9. Onlarca temadan birini seçme imkanı

SCRİPT DEMO

ADMİN PANEL DEMO


<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->


<--ALTERNATİF 2 İNDİR-->


RonyaSoft Poster Designer - Poster Tasarım Programı

 Poster tasarlama programı deyince ücretsiz şablonları ile akla gelen 29.99$ değerinde ronyasoft'un porster designer programını siz takipçilerimiz için paylaşıyoruz. Programın kullanımı oldukça basit olmak ile beraber program içindeki şablonları kullanarak istediğiniz temada yaratıcı posterler tasarlamanız mümkün.

Programdan Ekran Görüntüleri



<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->




Vray 2.0 for SketchUp 2016 full indir


 Özellikle mimarlar ve inşaat mühendisleri tarafından çokça tercih edilen vray'in 2.0 sürümü ile karşınızdayız. Bu program ile gerek iç mekan gerek dış mekan çizimlerini rahatça yapabileceksiniz. 2.0 sürümü ile oldukça gelişen vray konu mimari ise kesinlikle diğer sketchup programlarına kafa tutar halde. Programı full olarak içinde crackleri ile aşağıdan indirebilirsiniz.

Programın Ekran Görüntüleri



<--ALTERNATİF 1 FULL İNDİR-->


Unity Pro 2017.1 Full+Crack İndir


 3 boyutlu tasarım yapan ve özellikle oyun programlayanlar için çok kullanılan unity 2017.1 versiyonunu çıkardı. Her geçen daha çok gelişen grafik motoru ile geliştiricilerin gönlünü fetheden unity 2017.1'i full ve crackli olarak aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Programın Ekran Görüntüleri




<--ALTERNATİF 1 WİNDOWS İNDİR-->

<--ALTERNATİF 1 MACOSX İNDİR-->



MakeMusic Finale 25.4 [FULL]


 Müzik ile uğraşan sanatçılar özellikle bestekarlar için biçilmiş kaftan olan Make Music finale programı 25.4 sürümü ve yeni ara yüzü ile sizlerle. 3.1 GB boyutunda kurulum dosyası olan makemusic finale programını isterseniz windows isterseniz mac os x için indirebilirsiniz.

Programdan Ekran Görüntüsü


<--ALTERNATİF 1 WİNDOWS İÇİN İNDİR-->

<--ALTERNATİF 1 MAC OS X İÇİN İNDİR-->


Do Your Data Recovery 6 FULL [CRACK]

 Bilgisayarınıza format attığınızda kaybettiğiniz dosyaları diskinizden almanıza yarayan bu programın v6 sürümü sizlerle. Aynı zamanda format atmadan önceden de gerekli yedeklemeleri do your data recovery 6 ile de yapabilirsiniz.

<--ALTERNATİF 1 İNDİR-->

BitTorrent Pro - 4.3.0 Apk indir


 Torrent programları arasında en stabil programlardan biri olan bittorent'in mobil uygulamasının 4.3.0 sürümü ile karşınızdayız. Uygulamadan torrent dosyaları indirebilir, bilgisayardan yaptığınız torrent dosyaların durumlarını takip edebilirsiniz. İyi torrentler! :)

Uygulamanın Ekran Görüntüleri


<--ALTERNATİF 1 APK İNDİR-->


AccuWeather Platinum 5.0 Apk indir


 Çıktığı günden bu yana büyük ses getiren hava durumu uygulaması Accu Weather platinum serisi ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Accu Weather şimdi 5.0 sürümü ile sizlerle. Hava durumu uygulaması mı? Accu Weather!


<--ALTERNATİF 1 APK İNDİR-->



AUTOSET Apk indir


Autoset android telefonunuzda neredeyse tüm ayarları otomatik olarak ayarlayıp telefonunuzda herhangi bir sorun olduğunda fabrika ayarlarına dönmenize gerek kalmayan bir uygulamadır.

Uyguluma Ekran Görüntüsü


<--ALTERNATİF 1 APK İNDİR-->




Couch to 5K Apk İndir


2012 Yılında Appy tarafından en iyi fitness ve sağlık uygulaması ödülünü alan couch to 5k full olarak sizlerle. Uygulamamız size hem antrenman hemde yaşam koçluğu yaparak sizi oturduğunuz kanepeden kaldırarak spor yapmaya teşvik ediyor.

Uygulamadan Görüntüler

<--ALTERNATİF 1 APK İNDİR-->



Dishonored Death of the outsider torrent [STEAMPUNKS]


Çıktığı günden bu yana büyük yankı uyandıran Dishonered'ın Death of The Outsider sürümü sevenleri ile buluşuyor. Oyunun gelişiminde tecrübe eden tüm oyuncular böylesine bir bilim kurgunun ileride hangi safhalara ulaşacağını merak ede dursun dishonored death of the outsider sürümü ile oyuncularını selamlıyor.

Oyundan Görüntüler



<--TORRENT DOSYASINI İNDİR-->